Dezvoltată de o mamă și testată pe copii săi!


miercuri, 17 iulie 2013

Bebeluşul tău are pielea sensibilă? Iată 4 lucruri care pot fi vinovate pentru acest fapt:


Degeaba suntem atenţi, precauţi, în ciuda faptului că folosim toate cremele existente pentru funduleţul bebeluşului nostru, pielea acestuia prezintă totuşi roşeaţă? Acest lucru se întâmplă foarte des în zilele noastre. Făţi, deci planuri de viitor. Învaţă să tratezi, să previi roşeaţa, indiferent de faptul că foloseşti scutece lavabile sau de unică folosinţă. Pielea bebeluşului tău îţi va fi foarte recunăscătoare! Sursa: http://www.ewg.org

  1. Dacă scutecul este din material plastic, fibra vistra albită, vopselele, parfumul, din cauza conţinutului lor au efecte alergice. Le schimbăm rar pentru că, aceste scutece nu se umezesc, « are grijă de acest lucru » sodiul poliacrilic( jeleu expandat) din interiorul scutecului de unică folosinţă. Se pot răspândi bacterii pe funduleţul bebeluşului, cauzând boli şi erupţii. Cauzează infecţii de ciuperci şi alte infecţii alergice. Deci în concluzie să ne străduim pe cât se poate ca pielea bebeluşului să intre în cât mai puţin contact cu chimicale.
  1. Bebeluşii cresc şi se dezvoltă repede. Să fim atenţi ca scutecul să fie de mărime exactă, de mărimea de care are nevoie. Dacă scutecul se freacă de pielea bebeluşului, este prea strâmt acest lucru provoacă erupţii pe coapsa şi talia micuţului. În cazul în care foloseşti scutec lavabil reglează din nou mărimea iar în cazul în care foloseşti scutec de unică folosinţă cumpără o mărime mai mare.
  1. Pielea copilaşului se încălzeşte foarte repede în scutec. Din această cauză nu contează cât de mare este absorbţia scutecului de pe el, este recomandat, ca şi acesta să fie schimbat cât mai des. La fiecare două, trei ore şi imediat după fiecare pipi şi caca.
  1. Este foarte des întâlnită aşa zisa erupţie de drojdie în aceste cazuri se răstoarnă( se dereglează) stabilitatea comunităţiilor de bacterii folositoare şi dăunătoare din intestine. Cauza principală a acestui dereglaj este faptul că în organism intră o cantitate mare de lactate, zahăr, soia sau sucuri de fructe acidulate. Prin mod direct sau indirect. Putem preveni acest lucru fiind atenţi la modul de hrănire al bebeluşului şi dacă ne străduim să facem tot posibilul pentru funcţionarea optimă a comunităţiilor de bacterii a sistemului digestiv, folosind probiotice.


Îţi poţi comanda pachetul tău de scutece lavabile Trezy la 
www.trezy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu