Dezvoltată de o mamă și testată pe copii săi!


luni, 20 mai 2013

10 argumente pentru scutecele lavabile Trezy



  1. Comfortul pielii bebeluşului
Şi nouă ne alegem lenjerie din material natural, din bumbac. Cui i-ar place să stea împachetat timp de 24 de ore în hârtie, plastic sau alte agregate? Bumbacul fin şi faptul c-am ales ce este cel mai comod pentru bebeluşul meu, acesta a fost unul dintre argumentele în favoarea scutecelor textile.
2. Protecţia mediului

Folosind scutece de unică folosinţă, până un copil ajunge să numai aibă nevoie de scutece se formează 1 tonă de deşeuri care nu se descompun nici în o sută de ani. Depinde de noi, ce lume moştenesc de la noi copiii şi nepoţii noştri. Cu formarea obiceiurilor conştientizate de a face cumpărături se poate micşora în număr mare cantitatea gunoiului şi energiei electrice folosite. Merită să fim atenţi la gunoiul care se crează la fabricarea scutecului de unică folosinţă, de asemenea și la cantitatea de energie electrică consumată şi la cantitatea de lemn de esenţă moale pe care o folosesc ca primă materie. În comparaţie cu acestea fabricarea scutecelor lavabile şi spălarea lor poluează mediul în cantitate minimă.

3. Soluţia economicoasă

Un set de scutece lavabile Trezy pe care îl poţi folosi de la perioada de nou- născut şi până la trecerea la oliță îl poţi achiziţiona la preţul scutecelor de unică folosinţă pe cinci luni. Setul de scutece Trezy este o singură investiţie care se compensează amplu, pe când cu achiziţia scutecelor de unică folosinţă se scurg banii pe zi ce trece. Costul pe spălarea lunară nici nu se poate compara cu valoarea plătită pe scutecele de unică folosinţă. Să nu uităm nici de valoarea achitată pe transportul de deşeuri deoarece săptămânal se umple un tomberon cu scutece.

4. Copilaşii care folosesc scutece lavabile ajung să folosească oliţa mai devreme

Copilaşii care folosesc scutece lavabile ajung să folosească oliţa mai devreme şi mai uşor. Cu folosirea scutecelor de unică folosinţă copilaşii ajung să folosească oliţa mai târziu cu mai multe luni ceea ce înseamnă cheltuieli în plus. Folosind scutece de unică folosinţă care au o capacitate de absorbtie mare, copilaşii nu au şansa să experimenteze şi să îşi dea seama ce se petrece de fapt în aceste cazuri. Deşi în această perioadă a vieţii lor este foarte important să conştientizeze procesele lor de funcţioanre corporală. În ceea ce priveşte procesul de renunţare la scutece, scutecul lavabil Trezy are un success nebun. 

5.  Scutecele Trezy nu conţin chimicale

Jeleul poliacrilic care este responsabil de absorbţia mare a scutecelor de unică folosinţă, este un material relativ nou şi nu există deocamdată date la reacţiile la acest material pe durată îndelungată. Pe baza observaţiilor de până acum jeleul poliacrilic poate duce la agravarea simptomelor de astm ba mai mult le poate chiar cauza. Scutecele de unică folosinţă conţin dioxină. Scutecele Trezy care sunt fabricate din materie primă din bumbac 100% nu conţin materiale dăunătoare.

6. Este mai bun pentru pielea bebeluşului

Nivelul de absorbţie al scutecelor lavabile moderne Trezy este mai ridicat decât al scutecelor lavabile tradiţionale, contrar celor crezute, pielea copilaşului nu se umezeşte. Conform unui studiu, iritaţia de pe pielea copilaşilor de la răspândirea scutecelor de unică folosinţă, a crescut vizibil. Mai demult iritaţile de pe pielea bebeluşilor în urma folosirii scutecelor lavabile se putea pune pe resturile de dezinfectanţi şi resturile de detergent. Degeaba este nivelul de absorbţie al scutecelor de unică folosinţă mai mare şi acestea ar trebui schimbate la fiecare 3-4 ore. Din cauza nivelului ridicat de absorbţie şi din cauza costurilor ridicate acest lucru de multe ori nu se întâmplă. Acest lucru nu este favorabil pielii. Pe lângă acestea este foarte greu pentru copilaş să care cu el pachetul plin cu pipi. Nivelul de absorbţie al scutecelor de unică folosinţă este mare dar acestea nu absorb doar pipi ci şi umiditatea din pielea bebeluşului. În acest fel apar mult mai uşor iritaţiile de pe urma scutecelor de unică folosinţă. Este suspect faptul că reclamele vorbesc despre lucrul că pielea copilaşului trebuie să fie cât mai uscată. Iar reclamele pentru adulţi spun că pielea trebuie să fie cât mai hidratată şi să mărim nivelul de umiditate.
7. Este simplu şi comod pentru mămică

Scutecul modern Trezy este uşor de pus pe bebeluş, copilaşul se acomodează uşor cu el. Nici curăţarea lui nu poate prezenta o problemă în gospodăriile moderne. Tot timpul pe care îl necesită pe zi este un interval de cinci minute. Este nevoie de mai mult timp decât acesta pentru achiziţionarea scutecelor de unică folosinţă. Şi gunoiul trebuie dus mai rar. De- acum încolo nu se mai iveşte situaţia în care se termină scutecele de- acasă.

8. Perină pufoasă la facerea primilor paşi

Când învaţă să meargă, copilaşii cad foarte des. Ce plăcut este faptul când materialul moale estompează lovitura. Scutecele de unică folosinţă din hârtie care sunt mai plate şi mai tari nu estompează aşa de bine.

9. Meditează asupra acestui fapt...
Scutecele de unică folosinţă folosite chiar şi într-o săptămână formează o grămadă mare de gunoi. Fă un experiment: pune separat scutecele pentru câteva zile şi atunci o să îţi dai seama cât de mult gunoi se adună în câţiva ani. Habitatul nostru nu se termină cu locuinţa noastră. Ţie ţi-ar place să locuieşti lângă un asemenea morman de gunoi? Jeleul care se află în conţinutul scutecului de unică folosinţă absoarbe în mod agresiv umiditatea, chiar şi din pielea bebeluşului. Nu este aşa că nu ne-am pune nimic pe faţă care ne-ar lua din umiditate? În loc de asta noi folosim cremă hidratantă iar după baie folosim loţiune de corp hidratantă. Atunci pentru bebeluş de ce ar fi bună pielea aceea uscată?

10. Fi deschizător de drumuri, Fi un exemplu
Începe tu în cercul tău de prieteni! Se vor molipsi şi ceilalţi, dacă văd că merge, şi este bună marfa. Aşa se face dintr-o iniţiativă mică, o transformare majoră.


Îţi poţi comanda pachetul tau de scutece Trezy pe următoarea adresă de e-mail : office@trezy.ro sau la numărul de telefon : 0743 134 891. Urmează-ne pe facebook : www.facebook.com/trezyscutece

Un comentariu:

  1. Buna Dorottya,

    Am vazut emisiunea cu tine astazi pe TVR2.
    Te rog sa-mi spui daca ai distributie in Bucuresti si daca te-ar interesa o colaborare.

    Multumesc,
    Liliana Ciuca

    RăspundețiȘtergere